Licor Esperit d'avet

Des de l'any 2019 que elaborem licor artesanal fet amb pinyes d'avet dels boscos de Sant Joan de l'Erm (Vall de Castellbò).

Amb molta cura pugem a les vetoses del Parc Natural de l'Alt Pirineu per collir les pinyes en el seu punt òptim de maduració i amb la bona feina de Licors Portet, en fem una maceració alcohòlica de més de 6 mesos.

Presentació 500ml., 25º. A la venda la collita de pinyes 2021

L'any 2021 hem tingut molt poques pinyes a les vetotes dels boscos de Sant Joan de l'Erm i no hem pogut fer gaire licor, per això aquesta anyada només trobareu el licor directament a la nostra agrobotiga.

Ah, obsequiem amb una degustació del nostre licor a tots els majors de 18 anys que ens visiten a l'agrobotiga i entren amb un somriure :)

 

Les capsetes de l'agrobotiga

Preparem petits detalls al vostre gust i pressupost amb productes per a la higiene corporal i de la llar, sempre ecològics i sostenibles per una vida sense plàstics ni sintètics. Contacteu-nos sense compromís :)

Sabó, xampú i condicionador sòlids

Creiem que hem de ser el canvi que volem, així que us oferim una higiene corporal sense residus plàstics i sense sintètics, totalment artesanals, que mimen la nostra pell i són neutres amb el medi ambient.

piCat Sabonaire és la nostra marca comercial, elaborem sabons des de fa més de 10 anys. 

També us oferim xampús i condicionador capilar de l'obrador Foresta, per tot tipus de cabell.

Demaneu-nos informació sense cap compromís, i que us ensaboneu de gust!

 

Logo

© Tots els drets reservats